Cégfilozófiánk

Cégfilozófiánk
„Az elsődleges energiaszükséglet kielégítésében a megújulók aránya a fejlett országokban ma mintegy 10%, az EU országaiban 4%, Kelet-Európában 3%.”
A logónkban szereplő Napfogyatkozás abban a ciklusban van, amiből lehet már látni az árnyékból előbukkanó napot.

Ezzel az aránnyal szeretnénk szemléltetni a megújuló energiahasznosítás mai százalékos felhasználását. A kelet-európai térségben 3% ami mindent magába foglal: biomassza (fa, energianövény), napkollektor, napelem, stb.
Ezért törekvésünk minél nagyobb mértékben olyan ZöldMegoldások-at választani, amelyekben a Nap energiájának hasznosítása, a szénhidrogén energiák mellet nagyobb teret nyerhessen.

Ez a törekvés igazán csak alulról építkezve valósulhat meg, mert a ZöldMegoldások nem drága és hosszú távú megtérülést szeretne Önökkel megvalósítani, hanem a 21. századi technológiák mellett háztartásokra, közületekre egyaránt azt a megoldást keresi, amely a legjobb árfekvésben valósítható meg. Ez az ár persze függhet az épület(ek) földrajzi fekvésétől, épületgépészeti jellegétől, és a beruházás öt-lépés feltételétől. Ezért ajánljuk ezt az energia-megtakarítást, amelyben az idő, és a befektetés nekünk dolgozik.